Tags

,

http://www.dailymotion.com/video/xsa5be_bradley-associates-viser-syv-west-at-have-440-m-i-aktiesalg_news

 

Gruppen Kerry Stokes-kontrollerede medier syv vest Media foring op en $440 mio aktiesalg, søger for at rejse midler til at betale ned gæld med dens indtjening ramt af en reklame nedturen.

Selskabet skitseres også helårlig indtjening for det netop afsluttede regnskabsår kan komme i en smule ovennævnte tidligere vejledning.

Syv vest haft her til formiddag sine aktier, anbringes i et trading stop på ASX. I en senere erklæring sagde selskabet det planer om at hæve ca. $440 millioner fra salg af yderligere aktier. Selskabet søger at klippe er netto gæld til omkring $1.44 milliarder fra 1.88 milliarder $ med det én til to offer.

“Uden tvivl denne kapital rejser er at styrke sin balance og få det ud af farezonen af dets gæld Pagter,” sagde Bell direkte aktier analytiker Julia Lee.

Hr. Stokes syv gruppe bedrifter og Kohlberg Kravis Roberts har begået for at deltage for deres fulde rettigheder og resten af retten tilbyder er fuldt garanteret,”sagde syv vest i en sætning.

Syv West medier, som ejer mest populære free-to-air TV tv-spredningsforetagendet syv netværk og The West Australian avis, vil sælge aktier på $1.32 hver, 19 procent rabat til dens tæt på fredag kl $1.62. Den handelsmæssige standse kan sidste indtil torsdag.

Medievirksomheder har kursusrække svage reklame betingelserne for meget af det forgangne år, da forbrugerne vælge for at holde tilbage udgifter eller skiftende shopping vaner i stigende grad til internettet. Media lagre tog i vid udstrækning syv vest $440 mio kapital hæve deres landskab i tidlige handel. Syv grupper, som ejer en tredjedel af syv, er så meget som 13 cent eller 1,9 procent til $6,91 op.
Fairfax Media aktier var op halvdelen en øre til 56.5 cent, mens Ten netværket var flad på 48 cent. APN aktier var også flad på 60 cent.

Syv vest aktier er præcis 50 cent ned på år, baseret på fredagens Luk af $1.62 – med aktiesalg på $1.32 sandsynligt, at banke dem lavere når handel CV’er.

Spekulation i en syv vest kapital at hæve har montering siden dets April fortjeneste Nedgrader, sagde Bell’s Ms Lee. Kommentar fra media selskaber siden derefter har været at reklamemarkedet er blevet værre. De svage reklame betingelser spiser i indtjening, og der hersker en bekymring, at syv vest er temmelig tæt på deres gæld pagt. Selvom syv Vesten ikke levere oplysninger om deres netto gæld til indtjening før renter forholdet, er forholdet til mediesektoren fire gange. Hvis der er et fald i indtjening før renter næste år, ville sandsynligvis lagt syv West “uholdbart Luk” til at overskride sin gæld Pagter, sagde Ms Lee.

Advertisements